- نقد و بررسی
- مشخصات
- نظرات کاربران
خودپرداز شخصی چیست؟
خودپرداز شخصی ! شاید اولین بار باشه که این اسم به گوشوتون می خوره که مگه خودپرداز هم میتونه شخصی باشه؟ بله که میشه، سال 95 بانک مرکزی این قانون را صادر کرد که فقط بانک ها مالک خودپرداز ها نیستند اینجوری افراد معمولی هم میتونند صاحب خودپرداز بشوند.
بعد از به تصویب رسیدن این قانون نقش خودپرداز ها به تدریج تفییر کرد و فقط اون رو به عنوان ی عضو خدمت رسان بانک نمیدونستند، بلکه خودپرداز را به عنوان یک منبع در امد و ماشین سود اور شناخته بودند.
خیلی از افراد داشتن یک خودپرداز را مساوی با داشتن یک شغل می دانستند، اما داشتن یک خودپرداز چطور مارو به سود میرسونه؟ جالبه بدونید که با هر یک تراکنشی که با خودپردازتون انجام میشه 60 درصد از کارمزد اون تراکنش بدون کسر بیمه و مالیات به حساب تون واریز می شود.
شرایط و قوانین مکان مورد نظر برای نصب atm
در شهر های کوچک که امکانات کمتری برای عامه مردم وجود دارد از طرف بانک شرط خاصی مطرح نشده است و امنیت دستگاه و کسانی که از دستگاه استفاده می کنند در الویت است و به این خاطرنصب دوربین از دو سمت در قسمت جلوی دستگاه و یک دوربین در قسمت پشت دستگاه الزامی است .
در شهر های بزرگ نیز در اکثر نقاط ممانعت نصب از طرف شهرداری یا بانک وجود ندارد مگر اینکه در کمتر از 200 متری محل نصب ، دستگاه دیگری وجود داشته باشد . البته درصورتی که ملک استیجاری باشد، باید رضایت نامه کتبی از از مالک توسط مستاجر تهیه شود.
مدارک مورد نیاز برای طرح خودپرداز های خارج از بانک
به طور معمول مدارک مورد نیاز در تمام بانکها یکسان است و مدارک و روش کار توسط بانک مرکزی اعلام میگردد و بانکها هم همان مدارک را از پذیرنده های محترم در خواست می کنند. مثل :
- کارت ملی
- شناسنامه
- اجاره نامه
- سند
- مالکیت یک برگ چک ضمانت
- گواهی امضا